Opleiding Mediation bij ADR Instituut

Specialiseer uzelf als legal mediator met onze opleiding Mediation. Deze erkende postacademische opleiding Mediation is een zeer brede opleiding voor mediators die geschoold willen worden in onderhandelen, mediation en partijbegeleiding. Tijdens de opleiding Mediation krijgt u inzicht in uw eigen stijl én zorgen wij voor doorontwikkeling en aanscherping van deze stijl. Zo wordt u praktisch en theoretisch geschoold naar een stijl die bij u past. En die succesvol is.

De postacademische opleiding Mediation van het ADR Instituut is NOvA, KNB en MfN geaccrediteerd.

Mediation trainingen & masterclasses

Naast onze opleiding Mediation, biedt het ADR Instituut ook een breed scala aan mediation trainingen en mediation masterclasses.

Het ADR Instituut is erkend door de NOvA, de KNB en het MfN. Onze mediationopleiding, de mediation masterclasses en mediation trainingen zijn volledig geaccrediteerd en worden met regelmaat geaudit door CEDEO. Het volledige aanbod van mediationopleidingen, -trainingen en masterclasses vindt u hier.

Heeft u behoefte aan een maatwerk mediationopleiding? Kijkt u dan ook eens op onze incompany pagina.

De opleiding Mediation volgen?

De opleiding Mediation van het ADR Instituut zijn gedegen en zorgvuldig opgebouwd. Wij combineren theorie en praktijk altijd met persoonlijke aandacht. Daarnaast zijn onze mediation trainingen en mediation masterclasses een perfecte aanvulling hierop, voor mediators die reeds een opleiding mediation hebben gevolgd.

Wilt u de opleiding Mediation bij ons volgen? Dan kunt u zich online inschrijven.

Wilt u liever eerst persoonlijk kennis maken en vervolgens bekijken of de opleiding Mediation bij u past? Wij maken graag vrijblijvend kennis met u om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Vul onderstaand formulier in voor het maken van een vrijblijvende kennismakingsafspraak. Of download onze brochure.

    Houd mij op de hoogte van actualiteiten en nieuws.