Uw vaardigheid tot reflecteren verbeteren?

Volg dan onze masterclass The Art of Reflection.

Waarom reflecteert een mediator? Hoe kan reflecteren helpen een conflict op te lossen? Wanneer is reflecteren geschikt in een mediation? Hoe pas je het toe? Hoe klinkt een sterke reflectie? Wat is het effect ervan?

De masterclass The Art of Reflection van het ADR Instituut richt zich, de naam zegt het al, op de kunst van het reflecteren. Tijdens deze masterclass leren deelnemers terug te geven wat er tijdens een mediation gezegd wordt, maar ook wat er niet gezegd wordt. Daarnaast leren zij om een complete reflectie te geven, zonder zogenaamde ‘hot words’ uit de weg te gaan of te verfraaien. En om naast de inhoud ook toon, lichaamstaal en energie te spiegelen. Tot slot wordt aandacht gegeven aan eventueel eigen sturende impulsen tijdens een mediation.

Startdatum

11 november 2020

Duur

1 dag

Locatie

Amsterdam

Kosten

€ 550,-

Speciaal voor het ADR Instituut ontwikkelde Carol Bloom deze masterclass. Als autoriteit op het gebied van Transformatieve Mediation geeft zij op zeer inspirerende wijze deze verdieping in de vaardigheid reflecteren. De masterclass is een verrijking voor iedere mediator. Een verdieping in de vaardigheid reflecteren; een introductie in Transformatieve Mediation.

Voor wie is deze masterclass?

Deze masterclass is er voor mediators die een basisopleiding hebben gevolgd tot mediator, maar ook voor (andere) professionals die willen leren hoe de vaardigheid van reflectie wordt toegepast binnen (transformatieve) mediation.

De masterclass The Art of Reflection duurt een dag. Theorie en praktijk wisselen elkaar daarbij af. De nadruk ligt op verkenning, ontdekken en inspiratie.

Ook komt tijdens de training het model van transformatieve mediation aan bod: hoe kan reflectie gebruikt worden gedurende een mediation? Daarbij wordt ook ingegaan op zelfreflectie: wat is de intentie van een mediator bij een reflectie?

U ontvangt bij het afronden van deze masterclass 6 PE punten MfN.

  • Startdatum: 11 november 2020
  • Duur opleiding: 1 dag
  • Locatie: Amsterdam
  • Taal: Nederlands
  • Vooropleiding: Mediationopleiding
  • Punten: 6 PO NOvA. 6 PE MfN
  • Kosten: € 550,-

De masterclass The Art of Reflection wordt gegeven door Carol Bloom. Maarten Bakker, directeur van het ADR Instituut, vertelt over Carol:

“Binnen de Transformatieve Mediation is Carol Bloom de beste trainer die er is. Zij is een autoriteit op dit gebied”.

Deze masterclass is er voor mediators die een basisopleiding hebben gevolgd tot mediator, maar ook voor (andere) professionals die willen leren hoe de vaardigheid van reflectie wordt toegepast binnen (transformatieve) mediation.

Zeker zijn van een plaats?

Heeft u interesse in deze masterclass, maar weet u nog niet zeker of het in uw agenda past? Laat dat dan aan ons weten: wij houden graag een plaats voor u vrij, zodat u verzekerd bent van deelname.

Carol Bloom woont in de Verenigde Staten en is slechts af en toe in Nederland om trainingen te geven. Als u wilt dan kunnen wij u ook op de hoogte houden van de start van de eerstvolgende training van Carol Bloom.

Andere trainingen?

Gaat uw interesse meer uit naar een basistraining op het gebied van transformatieve mediation, dan kunt u ook kiezen voor onze basistraining Transformatieve Mediation gegeven door Carol Bloom. Wilt u meer weten over het omgaan met machtsverschillen in mediation? Volg dan onze masterclass Power Balancing in Mediation.

Heeft u de postacademische opleiding tot legal mediator afgerond en wilt u op een ander gebied uw kennis verder verdiepen? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de specialisatieopleiding business mediation of de specialisatieopleiding arbeidsmediation.