Teams Archives

Category Name: Mediationvaardigheden voor HR

Maud Berg

Maud Berg (1967) studeerde in 1993 af in privaat- en strafrecht aan de Universiteit Utrecht. Ze startte daarna als advocaat bij Bosselaar & Strengers te Utrecht waar ze zich specialiseerde in arbeidsrecht, familierecht en verbintenissenrecht.   In 2001 volgde ze de postdoctorale mediationopleiding aan het ADR Instituut; een jaar later startte ze samen met Maarten… Verder lezen »

Verder lezen

Shirine Reichert

Shirine Reichert (1970) is MfN-registermediator bij ReichertDuynstee en bij het Adviescollege Openbaarheid en Informatiehuishouding (ACOI), raadsheer-plaatsvervanger, trainer, docent en relatie-, team- en perfectionisme (OCP) coach.  Zij rondde haar opleiding tot ADR-specialist/legal mediator bij het ADR Instituut in 2012 af en werd datzelfde jaar MfN Registermediator. Shirine is als mediator gespecialiseerd in arbeidsconflicten, familieconflicten en mediation… Verder lezen »

Verder lezen

Maarten Bakker

Het ADR Instituut is gespecialiseerd in opleidingen en vaardigheidstrainingen voor juristen. Onze missie is om de skills van Harvard onderhandelen en mediation zo breed mogelijk in te zetten en toe te passen.   Mr. Maarten Bakker (1960) studeerde Nederlands Recht aan de Universiteit van Utrecht. Aansluitend werkte hij als bedrijfsjurist en vervolgens in diverse management… Verder lezen »

Verder lezen

Juliane Duynstee

Juliane is MfN-registermediator bij ReichertDuynstee, vast mediatior bij het Ministerie van Defensie, docent, trainer, instituutsassessor, en perfectionisme (OCP) coach. Juliane heeft rechten in Utrecht gestudeerd.   Juliane is gespecialiseerd in arbeids- en familieconflicten. Sinds 2018 is zij vaste mediator in de pool van het Ministerie van Defensie. Sinds 2019 is zij als docent verbonden aan… Verder lezen »

Verder lezen

Maurits Jan Vink

Maurits Jan Vink (1964) studeerde in 1991 af in Sociale en Organisatiepsychologie aan de Rijks Universiteit Leiden met als onderwerp Verandermanagement. Hij werkte als organisatie-adviseur ondermeer bij KPMG Consulting en Twynstra Gudde.   In de loop der tijd raakte Maurits Jan bij organisatieveranderingen steeds vaker betrokken bij conflicten en spanningen binnen en tussen organisaties. Vanuit… Verder lezen »

Verder lezen