Maatwerk- & Incompany trainingen

Trainingen op maat voor zowel grote als kleine groepen, op elk niveau.

Conflict-, onderhandelings- en mediationvaardigheden kunnen in veel verschillende situaties ingezet worden. Zij kunnen bijvoorbeeld uitkomst bieden in bezwaarschriftprocedures, contractonderhandelingen, klachtbehandeling en samenwerking in projectteams, of bij processen van interactieve beleidsvorming.

Heeft uw kantoor, bedrijf of afdeling belangstelling voor een incompanytraining Harvard Onderhandelen, of een training conflictvaardigheden? Wilt u advies over de mogelijkheden van het invoeren van een veranderingstraject binnen uw organisatie? Of bent u op zoek naar een opleider die langere incompany opleidingen voor u kan verzorgen? Neem dan vrijblijvend contact op met het ADR Instituut. Wij bespreken de mogelijkheden graag met u.

Het ADR Instituut levert gegarandeerd kwaliteit

Persoonlijke aandacht

Het ADR Instituut besteedt veel aandacht aan de samenstelling van de groepen. Daarnaast is er tijdens de opleidingen veel persoonlijke aandacht voor de deelnemers.

Read more

Echte vakkennis

De trainers van het ADR Instituut hebben allemaal veel ervaring in de mediationpraktijk. Veel van hen zijn hoogleraar op hun vakgebied en/of werken in een internationale praktijk.

Read more

Ervaring sinds 1996

Het ADR Instituut leidt al sinds 1996 legal mediators op. Wij zijn dan ook gespecialiseerd in opleidingen en vaardigheidstrainingen voor professionals rondom conflicten.

Read more

Excellent

Het is onze missie om excellente legal mediators op te leiden, die theorie en vaardigheden combineren met hun eigen stijl. Daarom bieden wij veel specialisatietrainingen aan.

Read more

Neem contact op voor het opvragen van een offerte

Uiteraard helpen we u hier geheel vrijblijvend bij

Referenties