Carol Bloom: Master in Transformatieve Mediation. In november in Nederland en onze docent!

Don’t miss Carol’s trainings in the Netherlands!

Mediators in Nederland worden in de meeste gevallen opgeleid in de faciliterende stijl, sturen op proces niet op inhoud. Naast deze stijl bestaat onder meer de evaluatieve stijl, waar de mediator veel meer stuurt op inhoud, terwijl aan de andere kant de transformatieve stijl bestaat, waarin de mediator ook de stappen in het proces vooral bij de betrokken partijen laat.

Om als mediator effectief en succesvol te zijn, helpt het om te kunnen schakelen als de situatie daarom vraagt. Soms is wat meer sturing nodig, maar vaak worden de mooiste resultaten bereikt als het lukt om zoveel mogelijk aan de partijen te laten. Wil je als faciliterende mediator leren het proces (meer) los te laten, als je neigt te gaan sturen, terwijl de situatie daarom niet of niet persé vraagt? Dan brengt deze training beslist verdieping!

Carol Bloom is de absolute top als het gaat om training in de Transformatieve stijl. Voor hen die eerst willen ervaren wat de trainingen van Carol brengen, is The art of Reflection een aanrader. Dit is een ééndaagse training waarin diepgaand ingegaan wordt op de vaardigheid van het reflecteren. Daarnaast verzorgt Carol tevens de tweedaagse training Transformatieve Mediation en de masterclass Power Balancing in Mediation; https://adrinstituut.nl/agenda/

Voormalig deelnemers zijn unaniem enthousiast over Carol en over wat haar training hen gebracht heeft. Veelal kiest men na afloop niet voor een compleet andere mediation stijl, maar ervaren de deelnemers dat zij beter en vooral effectiever te werk gaan in hun vak. 

Transformatieve Mediation | The Art of Relfection | Power of Balancing: https://adrinstituut.nl/opleidingen/transformatieve-mediation/

Carol V. Bloom is een autoriteit op het gebied van Transformatieve Mediation. Opgeleid door Bush en Folger (The Promise of Mediation, VS 1994)