Sanne Schreurs

Sanne Schreurs

Mediator en trainer

Sanne Schreurs (1973) is MfN Registermediator. Zij rondde haar opleiding tot ADR-specialist/legal mediator bij het ADR instituut af in 2006 en is vanaf dat moment werkzaam als mediator.

 

Sanne Schreurs volgde de opleiding tot mediator bij het ADR Instituut in 2005/2006. Vanaf dat moment werkt zij als mediator. Zij was daarnaast ruim 20 jaar arbeidsrechtadvocaat, waarvan 19 jaar verbonden als partner aan DingemansVanderKind advocaten en mediators. Sanne houdt zich bezig met conflictoplossing op het gebied van arbeid en samenwerking in ruime zin. Zij werkt samen met verschillende ketenpartners die een rol spelen bij conflicten, zoals HR-managers, bedrijfsartsen, arbeidsdeskundigen en vertrouwenspersonen. Sanne volgde verschillende (ook niet juridische) specialisatieopleidingen, waaronder de 3-jarige opleiding Professionele Communicatie bij Phoenix opleidingen.

Sanne geeft trainingen over mediation en daaraan gerelateerde onderwerpen in o.a. het arbeidsrecht en is bestuurslid van de Vereniging Arbeidsmediators Nederland. Zij publiceert over arbeid, samenwerking en mediation in het tijdschrift ArbeidsRecht, het Tijdschrift Nederlandse Mediation en in het Tijdschrift Conflicthantering.