Sanne Schreurs

Sanne Schreurs

Mediator en trainer

Sanne Schreurs (1973) is MfN Registermediator. Zij rondde haar opleiding tot ADR-specialist/legal mediator bij het ADR instituut af in 2006 en is vanaf dat moment werkzaam als mediator.

 

Sanne Schreurs volgde de opleiding tot mediator bij het ADR Instituut in 2005/2006. Vanaf dat moment werkt zij als mediator. Zij was daarnaast ruim 22 jaar arbeidsrechtadvocaat, waarvan 19 jaar verbonden als partner aan DingemansVanderKind advocaten en mediators. In 2021 richtte zij met drie andere mediators een uitsluitend op mediation en procesbegeleiding gericht kantoor op, YoumanFischer. Sanne houdt zich bezig met conflictoplossing op het gebied van arbeid en samenwerking in ruime zin. Zij werkt samen met verschillende ketenpartners die een rol spelen bij conflicten, zoals HR-managers, bedrijfsartsen, arbeidsdeskundigen en vertrouwenspersonen. Sanne volgde verschillende (ook niet juridische) specialisatieopleidingen, waaronder de 3-jarige opleiding Professionele Communicatie bij Phoenix opleidingen.

Sanne is trainer in de basisopleiding mediation en de specialisatie-opleiding arbeidsmediation. Zij is bestuurslid van de Vereniging Arbeidsmediators Nederland en publiceert regelmatig over aan werk gerelateerde onderwerpen in het tijdschrift Conflicthantering en is peer reviewer voor MfN.