Patrick Slob

Patrick Slob

Mediator en trainer

Patrick is acht jaar als advocaat werkzaam geweest. Zijn praktijk bestond uit het adviseren van en procederen voor zowel particulieren als bedrijven. Patrick hield zich voornamelijk bezig met civielrechtelijke geschillen, met meer dan bijzondere aandacht voor het aansprakelijkheidsrecht en het brede gebied van (internationale) haven en handel.

 

Vanuit de ambitie om mensen te verbinden en op een bredere manier met conflict bezig te zijn, voltooide Patrick in 2019 de Beroepsopleiding (Legal) Mediator bij het ADR Instituut. Sinds 2020 is Patrick verbonden aan het ADR Instituut en traint hij in conflictvaardigheden en onderhandelen. Ook is hij als vaardighedentrainer betrokken bij de Beroepsopleiding Advocaten. Verder begeleidt Patrick intervisies en is hij actief als buurtbemiddelaar.

Tot slot nog wat soundbites over Patrick: fijne trainer die zich afstemt op de wensen van de groep, uitstekend jurist, beschikt over een nuchtere blik, is gericht op resultaat dat recht doet aan de belangen van alle betrokkenen, soms een tikje eigenwijs, vindt humor belangrijk, is breed geïnteresseerd en treedt de wereld met open vizier tegemoet.