Patrick Slob

Patrick Slob

Mediator en trainer

Patrick is acht jaar als advocaat werkzaam geweest. Zijn praktijk bestond uit het adviseren van en procederen voor zowel particulieren als bedrijven. Patrick hield zich voornamelijk bezig met civielrechtelijke geschillen, met meer dan bijzondere aandacht voor het aansprakelijkheidsrecht en het brede gebied van (internationale) haven en handel.

 

Vanuit de ambitie om mensen te verbinden en op een bredere manier met conflict bezig te zijn, voltooide Patrick in 2019 de Beroepsopleiding (Legal) Mediator bij het ADR Instituut. Als mediator richt hij zich op zakelijke geschillen. Sinds 2020 is Patrick verbonden aan het ADR Instituut en geeft hij training in conflictvaardigheden en onderhandelen. Ook is hij als vaardighedentrainer betrokken bij de Beroepsopleiding Advocaten.

Tot slot nog wat soundbites over Patrick: uitstekend jurist, beschikt over een nuchtere blik en goede communicatievaardigheden, is gericht op resultaat dat recht doet aan de belangen van alle betrokkenen, soms een tikje eigenwijs, vindt humor belangrijk, is breed geïnteresseerd en treedt de wereld met open vizier tegemoet.