Juliane Duynstee

Juliane Duynstee

Mediator en trainer

Juliane is MfN-registermediator bij ReichertDuynstee, vast mediatior bij het Ministerie van Defensie, docent, trainer, instituutsassessor, en perfectionisme (OCP) coach. Juliane heeft rechten in Utrecht gestudeerd.

 

Juliane is gespecialiseerd in arbeids- en familieconflicten. Sinds 2018 is zij vaste mediator in de pool van het Ministerie van Defensie. Sinds 2019 is zij als docent verbonden aan het ADR Instituut. Namens het ADR Instituut is Juliane instituutsassessor bij Intop.

Na haar studie is Juliane ruim 11 jaar advocaat in Amsterdam geweest. In 2015 heeft zij de postacademische mediationopleiding bij het ADR Instituut afgerond en werd in datzelfde jaar MfN registermediator. Juliane is als mediator gespecialiseerd in arbeidsconflicten, familieconflicten en mediation in strafzaken. Ook is zij sinds 2018 vaste mediator bij het Ministerie van Defensie. Juliane is als docent en trainer verbonden aan het ADR Instituut. Namens het ADR Instituut is Juliane instituutsassessor bij Intop. Juliane is geboren in Duitsland en spreekt naast Nederlands en Engels ook vloeiend Duits. Doordat zij zelf is opgegroeid in twee verschillende culturen, is zij zich bewust van de rol die cultuurverschillen in conflicten kunnen spelen. Juliane is ook ontwikkelingscoach voor mensen met perfectionisme. Door op deze manier te coachen helpt Juliane mensen weer balans te vinden tussen het denken en het voelen.