Arthur Baanders

Arthur Baanders

Arthur Baanders

Psycholoog, mediator en trainer

Arthur Baanders werkt vanuit bureau MAST B.V. als mediator, management-consultant, en coach. Daarnaast is hij docent en MfN assessor.

 

Arthur Baanders (1950) studeerde gezins- en jeugdsociologie en voorlichtingskunde. Daarna werkte hij als communicatiedeskundige in de reclame en PR. Hij ging terug naar de universiteit. Bij de juridische faculteit van de Katholieke Universiteit Nijmegen doceerde hij criminologie en psychologie voor arbeid en organisatie. Aan de Universiteit van Amsterdam promoveerde hij op een studie van het Nederlandse drugsbeleid.

Vanuit zijn bureau MAST B.V., dat staat voor Mediation, Advies, Supervisie & Training, te Amsterdam werkt hij als management-consultant, coach (NIP geregistreerd) en mediator (MfN gecertificeerd) gespecialiseerd in conflicten in arbeid en organisatie. Arthur Baanders is docent bij de Orde van Advocaten en inhoudelijk opleidingscoördinator bij de Vereniging Familierecht Advocaten Scheidingsbemiddelaars. Hij is ook assessor ten behoeve van de MfN-certificering.