Teams Archives

Category Name: Harvard basis

Maud Berg

Maud Berg (1967) studeerde in 1993 af in privaat- en strafrecht aan de Universiteit Utrecht. Ze startte daarna als advocaat bij Bosselaar & Strengers te Utrecht waar ze zich specialiseerde in arbeidsrecht, familierecht en verbintenissenrecht.   In 2001 volgde ze de postdoctorale mediationopleiding aan het ADR Instituut; een jaar later startte ze samen met Maarten… Verder lezen »

Verder lezen

Maarten Bakker

Het ADR Instituut is gespecialiseerd in opleidingen en vaardigheidstrainingen voor juristen. Onze missie is om de skills van Harvard onderhandelen en mediation zo breed mogelijk in te zetten en toe te passen.   Mr. Maarten Bakker (1960) studeerde Nederlands Recht aan de Universiteit van Utrecht. Aansluitend werkte hij als bedrijfsjurist en vervolgens in diverse management… Verder lezen »

Verder lezen

Juliane Duynstee

Juliane is MfN-registermediator bij ReichertDuynstee, vast mediatior bij het Ministerie van Defensie, docent, trainer, instituutsassessor, en perfectionisme (OCP) coach. Juliane heeft rechten in Utrecht gestudeerd.   Juliane is gespecialiseerd in arbeids- en familieconflicten. Sinds 2018 is zij vaste mediator in de pool van het Ministerie van Defensie. Sinds 2019 is zij als docent verbonden aan… Verder lezen »

Verder lezen

Loes van Kooten

Loes van Kooten is MfN-registermediator, trainer en advocaat. Ze studeerde rechten aan de Universiteit Utrecht, Washington University en Nottingham University. In 2015 rondde Loes met veel plezier de postacademische ADR mediationopleiding af. Omdat ze van intellectuele uitdagingen houdt, volgt zij nog regelmatig specialisatiecursussen.   Loes werkt sinds 2002 als advocaat. In 2010 richtte zij, samen… Verder lezen »

Verder lezen

Matthijs Bierman

Matthijs Bierman is mediator bij Stone Partners en trainer bij het ADR Instituut met specialisaties in nalatenschapsmediation en zakelijke mediation.   Matthijs Bierman studeerde Bedrijfskunde en Nederlands Recht aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij werkte 24 jaar in verschillende landen voor Triodos Bank, waarvan de laatste 17 jaar als algemeen directeur van Triodos Bank Nederland. Hij… Verder lezen »

Verder lezen

Patrick Slob

Patrick is acht jaar als advocaat werkzaam geweest. Zijn praktijk bestond uit het adviseren van en procederen voor zowel particulieren als bedrijven. Patrick hield zich voornamelijk bezig met civielrechtelijke geschillen, met meer dan bijzondere aandacht voor het aansprakelijkheidsrecht en het brede gebied van (internationale) haven en handel.   Vanuit de ambitie om mensen te verbinden… Verder lezen »

Verder lezen