Stage bij het ADR-Instituut (Marketing Communicatie)

Stagiair Marketing Communicatie

Volg je een opleiding op het gebied van communicatie en/of digital marketing en ben je op zoek naar een leuke stageplaats waar je je kennis in praktijk kunt brengen? Bij het ADR Instituut krijg je de mogelijkheid om een belangrijke bijdrage te  leveren aan de interne en externe communicatie binnen de bewegende wereld van mediation. Wij zijn op zoek naar een doener met oog voor vormgeving die alle ins en outs van online marketing kent en het leuk vindt om zich bezig te houden met de vraag hoe je onze doelgroep het beste kunt benaderen.

Tijdens je stage (regio Amsterdam) ga je volledig meewerken aan de marketing en communicatie activiteiten van ons bedrijf. Je kunt hierbij denken aan het schrijven van content voor de website, het plaatsen van interactieve posts op sociale media (o.a. LinkedIn), het organiseren van evenementen, verzorgen van rapportages, het maken van brochures en andere huisstijl materialen. Daarnaast biedt je administratieve ondersteuning aan de collega’s en ben je behulpzaam bij lopende projecten. Ook is er voldoende mogelijkheid om zelf projecten te initiëren. Kortom: een breed georiënteerde stageplaats bij een klein en dynamische organisatie!

De stagiair die wij zoeken heeft HBO werk- en denkniveau, is vier dagen inzetbaar, beheerst de Nederlandse taal uitstekend en is altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden op het gebied van content marketing. Daarnaast ben je zelfstandig, creatief, pro actief, resultaatgericht, heb je oog voor detail en vormgeving en beschikt je over goede communicatieve vaardigheden.

Wij bieden een professionele, innovatieve werkomgeving waar jouw initiatieven zeer op prijs worden gesteld! Heb je interesse in deze stage? Stuur dan je CV en motivatie naar m.ruijgh@adrinstituut.nl. Voor aanvullende informatie of vragen kun je contact met ons opnemen via telefoonnummer 020 799 12 52. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Het ADR Instituut is een toonaangevend opleidingsinstituut in (legal) mediation, Harvard Onderhandelen en Appropriate Dispute Resolution (ADR). Sinds 1996 hebben wij ons gespecialiseerd in het opleiden van (legal) mediators. De opleidingen, trainingen en masterclasses van het ADR Instituut onderscheiden zich door een gedegen opbouw, waarin theorie en praktijk worden gecombineerd met persoonlijke aandacht. Naast het aanleren van mediationvaardigheden wordt ook veel aandacht besteed aan andere vormen van Appropriate Dispute Resolution. Deze brede visie op mediation en geschiloplossing brengt deelnemers op een enorme voorsprong in ontwikkeling en ervaring.