Event: ADR Netwerk

Kennis verbreden, delen en vakgenoten ontmoeten.

Om kennis en vaardigheden te verbreden en te verdiepen, maar zeker ook om met collega’s te sparren en te netwerken, organiseren wij met regelmaat het ADR Netwerk. Inspirerende bijeenkomsten met alumni, trainers, mediators en geïnteresseerden in het brede vak van conflicthantering.

Datum

22 november 2023 in Amsterdam:
Boardroom mediation

Tijd

15.00 - 17.00 uur
2 PE/PO ptn

Kosten

Alumni: € 0,-
1 introducee gratis
Studenten: € 0,-
Losse kaarten: € 35,-

Programma ADR Netwerk
22 november 2023

 • 14.30 – Inloop
 • 15.00 – Boardroom mediation
  .

 • Presentatie:
  Irene Rompa
  Dagvoorzitter, host en mediator
  .
 • Gastsprekers:
  .
  Melinda Warmelink – André de la Porte
  Melinda is zakelijk mediator en partner bij Stone Partners.
  Zij begeleidt tal van aandeelhouders- en maatschapsgeschillen, fusies en complexe zaken in het bedrijfsleven en heeft veel ervaring in de energie sector, de bouw- en infrastructuur en de luchtvaart. Melinda Warmelink studeerde rechten in Amsterdam aan de UvA. Na een carrière in het bedrijfsleven bij Numico als marketeer en later als National Accountmanager voor Ahold heeft zij een consultancy kantoor opgezet. Sinds 2003 richt zij zich op zakelijke mediation en onderhandelingen.
  .
  Willem Meijer
  Willem Boardroom Advisor, Interim Director, Supervisor, Executive Coach, Business Mediator en benoemd tot directeur door de Ondernemingskamer van het Gerechtshof Amsterdam.
  In zijn huidige rol bekleedt Willem verschillende toezichthoudende functies en is hij bestuursadviseur en executive coach voor verschillende bedrijven in verschillende sectoren. Daarnaast is Willem Business Mediator bij Mediation Kamer Amsterdam en benoemd tot bestuurder door de Ondernemingskamer van het Gerechtshof Amsterdam. In deze rol wordt hij door de rechtbank aangesteld als uitvoerend directeur/bemiddelaar voor raden van bestuur van bedrijven in rechtszaken en de rol van WHOA-herstructureringsexpert.
  .
 • 16.00 – Interactief deel
 • 17.00 – Borrel
 • 18.00 – Afsluiting

Locatie

 • IJzaal Tolhuistuin,  IJpromenade 2, 1031 KT Amsterdam
 • Parkeren: Parkeergarage Adamtoren, Overhoeksplein, 1031 CK Amsterdam
 • Zeer goed bereikbaar met pont vanuit centrum Amsterdam (Centraal Station of Parking Centrum, Oosterdokstraat 150)

Wat is boardroom mediation?

Boardroom mediation is het proces waarbij een mediator de communicatie en onderhandelingen faciliteert tussen leden van de raad van bestuur van een bedrijf of tussen bestuursleden en het managementteam van het bedrijf. Het doel van mediatie in de bestuurskamer is conflictoplossing binnen de raad van bestuur of tussen de raad van bestuur en het management op een constructieve en samenwerkingsgerichte manier.

Deelnemen aan ADR Netwerk? Meld u aan via het onderstaand formulier.

  Uw gegevens


  Ik ben:


  Collega of relatie meenemen? (kosteloos)  Houd mij op de hoogte van actualiteiten en nieuws.