Voorbereiding MfN live-assessment

Ga goed voorbereid het assessment in

Heeft u de opleiding tot legal mediator van het ADR Instituut met goed gevolg afgerond? Dan wilt u misschien ook als MfN Registermediator worden opgenomen in het kwaliteitsregister van het MfN. Het MfN eist daarvoor dat u eerst een kennistoets en een vaardigheidstoets (het assessment) aflegt. Meer informatie hierover vindt u op mediationtoets.nl.

Wilt u zich zo goed mogelijk op het assessment voorbereiden? Dan is de training Voorbereiding MfN live-assessment van het ADR Instituut iets voor u. Tijdens deze training van één dagdeel krijgt u ruimschoots de kans te oefenen en wordt u voorzien van persoonlijke feedback, zodat u optimaal voorbereid het assessment ingaat.

Startdatum

27 mrt 2023

Duur

1 dagdeel

Locatie

Amsterdam of online

Kosten

Vanaf € 550,-

Training op maat

Waar letten assessors op? En beheerst u de vaardigheden goed genoeg? Samen met de intituutsassessor van het ADR Instituut bespreekt u de competenties en criteria waar de assessoren van het MfN tijdens het live-assessment op letten. Daarnaast bekijkt de assessor samen met u welke vaardigheden u nog moet, of zelf nog wilt oefenen.

U krijgt tevens een casus die u intensief oefent met professionele trainingsacteurs. U ontvangt daarbij direct feedback. Van dit rollenspel wordt ook een video-opname gemaakt, die u voor uw eigen leerdoeleinden kunt gebruiken.

Na deze training zult u zich goed voorbereid voelen om het assessment af te leggen. Voor u het weet kunt ook u zich MfN Registermediator noemen!

Kosten

Alumni van het ADR Instituut betalen €550,- per persoon. Externe cursisten betalen €750,- per persoon. In beide gevallen geldt een minimum van 2 deelnemers.

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse in deze training? Neemt u dan gerust contact met ons op, dan kijken wij wanneer u bij ons terecht kunt.
Ook online training is mogelijk, informeer naar de mogelijkheden.

Docenten

Maarten Bakker, Juliane Duynstee, Shirine Reichert, Jacqueline Spierdijk