Bekijk hier ons volledige aanbod

mediation opleiding

Alle mediationopleidingen, -trainingen en masterclasses van het ADR Instituut zijn gedegen en zorgvuldig opgebouwd. Wij combineren theorie en praktijk altijd met persoonlijke aandacht. Waar nodig besteden wij ook veel aandacht aan de samenstelling van de groepen, zodat persoonlijke leerdoelen van cursisten zo veel mogelijk worden behaald. De trainers die aan het ADR Instituut zijn verbonden komen allemaal uit de mediationpraktijk. Zij hebben een academische achtergrond, zijn zeer ervaren en hebben up-to-date vakkennis.

Het ADR Instituut is erkend door de NOvA, de KNB en het MfN. Onze mediationopleidingen zijn volledige geaccrediteerd en worden met regelmaat geaudit door CEDEO. Het volledige aanbod van mediationopleidingen, -trainingen en masterclasses vindt u hieronder. Heeft u behoefte aan maatwerk? Kijkt u dan ook eens op onze incompany pagina.

Beroepsopleiding Legal Mediator

Word geschoold in onderhandelen, mediation en partijbegeleiding.

Bekijk de opleiding

Specialisatieopleiding Business Mediation

Mediations tussen en binnen ondernemingen vragen een gerichte aanpak.

Bekijk de opleiding

Masterclass Groepsmediation

Leer de specifieke vaardigheden die nodig zijn bij conflicten in een groep.

Bekijk de masterclass

Specialisatieopleiding Arbeidsmediation

In deze specialisatie leert u meer over de specifieke vaardigheden van de arbeidsmediator.

Bekijk de opleiding

Basistraining Harvard Onderhandelen

Wilt u ook effectiever leren onderhandelen? Volg dan de basistraining Onderhandelen volgens de Harvard methode van het ADR Instituut

Bekijk de training

Verdiepingstraining Harvard Onderhandelen

Uw kennis van onderhandelen volgens de Harvard methode verdiepen? Schrijf u dan snel in voor de verdiepingstraining van het ADR Instituut.

Bekijk de training

Masterclass Emoties

De masterclass Emoties van het ADR Instituut geeft u inzicht in ingewikkelde emoties en leert u de vaardigheden om deze effectief in goede banen te leiden.

Bekijk de masterclass

Masterclass Familiedynamiek

De masterclass Familiedynamiek van het ADR Instituut is bedoeld voor mediators die te maken hebben met familieverhoudingen binnen conflicten.

Bekijk de masterclass

Training Transformatieve Mediation

Ervaren mediators weten dat het verleidelijk kan zijn om tijdens een mediation te gaan sturen. Deze basistraining leert u daarvan weg te blijven.

Bekijk de training

Masterclass Power Balancing in Mediation

Machtsongelijkheid is een veelvoorkomend verschijnsel in mediation. In deze masterclass leert u hoe u een mediation succesvol kan begeleiden op dit gebied.

Bekijk de Masterclass

Voorbereiding MfN Live-assessment

De training van het ADR Instituut ter voorbereiding op het MfN assessment duurt één dagdeel. Na deze training bent u optimaal voorbereid.

Bekijk de training

Training The Art Of Reflection

De masterclass The Art of Reflection (6 PE punten) van het ADR Instituut leert u de kunst van het reflecteren en is direct toe te passen tijdens mediations.

Bekijk de masterclass