Bekijk hier ons volledige aanbod

mediation opleiding

Alle mediationopleidingen, -trainingen en masterclasses van het ADR Instituut zijn gedegen en zorgvuldig opgebouwd. Wij combineren theorie en praktijk altijd met persoonlijke aandacht. Waar nodig besteden wij ook veel aandacht aan de samenstelling van de groepen, zodat persoonlijke leerdoelen van cursisten zo veel mogelijk worden behaald. De trainers die aan het ADR Instituut zijn verbonden komen allemaal uit de mediationpraktijk. Zij hebben een academische achtergrond, zijn zeer ervaren en hebben up-to-date vakkennis.

Het ADR Instituut is erkend door de NOvA, de KNB en het MfN. Onze mediationopleidingen zijn volledige geaccrediteerd en worden met regelmaat geaudit door CEDEO. Het volledige aanbod van mediationopleidingen, -trainingen en masterclasses vindt u hieronder. Heeft u behoefte aan maatwerk? Kijkt u dan ook eens op onze incompany pagina.

Beroepsopleiding Legal Mediator

Word geschoold in onderhandelen, mediation en partijbegeleiding.

Harvard Onderhandelen

Wilt u ook effectiever leren onderhandelen? Volg dan de training Onderhandelen volgens de Harvard methode van het ADR Instituut

Verdiepingstraining Harvard Onderhandelen

Uw kennis van onderhandelen volgens de Harvard methode verdiepen? Schrijf u dan snel in voor de verdiepingstraining van het ADR Instituut.

Opfrisdag Mediationvaardigheden

Wilt u uw vaardigheden aanscherpen, verdiepen en oefenen?

Schrijf dan in voor de Opfrisdag Mediationvaardigheden van de zeer ervaren trainers Maarten Bakker en Maud Berg.

Specialisatieopleiding Business Mediation

Mediations tussen en binnen ondernemingen vragen een gerichte aanpak.

Masterclass Groepsmediation

Leer de specifieke vaardigheden die nodig zijn bij conflicten in een groep.

Specialisatieopleiding Arbeidsmediation

In deze specialisatie leert u meer over de specifieke vaardigheden van de arbeidsmediator.

Masterclass Heftige Emoties

De masterclass Emoties van het ADR Instituut geeft u inzicht in ingewikkelde emoties en leert u de vaardigheden om deze effectief in goede banen te leiden.

Masterclass EFT-Vaardigheden Voor Mediators

Meer weten over vaardigheden, kennis en attitude? Volg dan onze Masterclass EFT-vaardigheden voor mediators.

Training Transformatieve Mediation

Ervaren mediators weten dat het verleidelijk kan zijn om tijdens een mediation te gaan sturen. Deze basistraining leert u daarvan weg te blijven.

Training The Art Of Reflection

De masterclass The Art of Reflection (6 PE punten) van het ADR Instituut leert u de kunst van het reflecteren en is direct toe te passen tijdens mediations.

Voorbereiding MfN Live-assessment

De training van het ADR Instituut ter voorbereiding op het MfN assessment duurt één dagdeel. Na deze training bent u optimaal voorbereid.