Agenda masterclasses en trainingen


17-05-21  | Masterclass Ruziegedrag & Metacommunicatie | 2 PO/PE
25-05-21 | Training Harvard Onderhandelen | 12 PO/PE


09-06-21  | Masterclass Overbruggen van de Kloof | 2 PO/PE

Hieronder meer informatie per masterclass.

Voor kennismakingsworkshops, previews en informatiebijeenkomsten klik hier

Masterclass Ruziegedrag & Metacommunicatie

Hoe kun je ruzie gedrag bij partijen helpen doorbreken? Het kan er soms heftig aan toe gaan tussen partijen aan tafel. In andere gevallen kan het lijken alsof mensen geen ruzie hebben omdat ze heel rustig met elkaar praten, terwijl ze er toch niet uitkomen. Er is vaak een patroon te herkennen binnen conflict communicatie. Hoe herken je deze patronen en wat kun je er als mediator mee? 

Eén van de taartpunten van de mediationcircel (in de exploratiefase) is de communicatie.  Hoe help je mensen de communicatie effectief te krijgen?
Deze online workshop geeft inzicht in de veel voorkomende ruzie patronen en de manieren hoe je daar op kunt interveniëren.

Docent: mr. Maud Berg | Mediator en trainer

> Bekijk ook onze Opfrisdag Mediationvaardigheden

17 mei 2021

15.30 - 17.30 uur | online

Kosten: € 95,- | 2 PO/PE punten

Training Harvard Onderhandelen

Onderhandelen gebeurt meestal op intuïtie, met hierdoor vaak ook wisselend succes. Voor permanent succesvolle onderhandelingen is het nodig dat je, naast de nodige inhoudelijke kennis, beschikt over goede onderhandelingstechnieken, een professionele manier van communiceren en een goed inlevingsvermogen. Daarnaast is een gedegen voorbereiding onontbeerlijk voor het slagen van onderhandelingen.
Nu onze succesvolle training Harvard Onderhandelen ook online. Met oefenen maken we gebruik van break-out rooms. Voor meer inhoudelijke informatie, lees de beschrijving van de training op locatie, klik hier.

Docent: mr. Maarten Bakker | Mediator en trainer

> Bekijk ook onze 2-daagse live training Harvard Onderhandelen

25 mei en 3 juni 2021

Twee dagen: 09.00 - 12.00 en van 13.00 - 16.00 uur | online

Kosten: € 950,- | 12 PO/PE punten | Inclusief boek Excellent Onderhandelen

Masterclass Overbruggen van de Kloof

Herkenbaar? De onderhandelingen zijn vergevorderd, maar lijken te stranden met de omvang van de kloof als genoemde oorzaak. Er zijn stappen of stapjes gemaakt, maar er lijkt geen beweging mogelijk. Wat kan je als onderhandelaar / mediator dan nog doen, welke interventies helpen om wat vast zit weer in beweging te brengen? Maarten Bakker heeft bijna 25 jaar ervaring als mediator in het begeleiden van onderhandelingen en als trainer en coach bij complexe onderhandelingen. Met de deelnemers gaat hij in een interactieve masterclass onderzoeken wat werkt en wat niet, als het gaat om het in beweging brengen wat vast zit.

Docent: mr. Maarten Bakker | Mediator en trainer

> Bekijk ook onze 2-daagse training Harvard Onderhandelen

9 juni 2021

15.30 - 17.30 uur | online

Kosten: € 95,- | 2 PO/PE punten

  Aanmelden online masterclass

  Startdatum & locatie

  Uw gegevens

  heermevrouw

  Privéadres


  Bedrijfsinformatie

  Factuur op naam van bedrijf


  PE-punten ontvangen?

  Laat uw gegevens achter om na afloop van de masterclass uw punten te ontvangen.


  Extra informatie

  Toelichting (bijvoorbeeld kostenplaatsnummer, inkoopnummer, e-mailadres en facturering)

  Houd mij op de hoogte van actualiteiten en nieuws.

  Praktische informatie

  We bieden deze online masterclasses, workshops en colleges via Zoom aan. Zoom is eenvoudig te gebruiken en biedt veel mogelijkheden tot interactie. Het is mogelijk om alle deelnemers via een video- en audioverbinding te zien en horen en tijdens opdrachten met een paar deelnemers te spreken in zogenaamde ‘break-out rooms’. Op deze manier kunnen we de waardevolle interactie die ter plaatse tijdens onze programma’s plaatsvindt ook online faciliteren.
  Onze online bijeenkomsten zijn alleen live te volgen vanwege het interactieve karakter. Het is dus geen webinar dat achteraf nog te bekijken is.

  Aanmelding

  Via het formulier op deze pagina kunt u zich aanmelden. U ontvangt een bevestiging per mail. Indien er kosten aan uw online keuze verbonden zijn, ontvangt u later een factuur per e-mail.

  Circa twee uur voorafgaand aan de online sessie ontvangt u de link die gebruikt kan worden om deel te nemen aan de masterclass, workshop of het college. Klik op de link, om naar het online programma te gaan. U hoeft geen account te hebben bij Zoom.

  Zoom werkt het beste als u van te voren het programma downloadt via deze link. Heeft u een half uur van te voren nog geen link gekregen? Check dan uw spambox.

  Heeft u daar ook niets ontvangen? Mail dan naar info@adrinstituut.nl

  Twee uur voorafgaand aan de online sessie ontvangt u de link die gebruikt kan worden om deel te nemen aan de masterclass, workshop of het college.