Onze mediationopleiding

Wilt u zich specialiseren als legal mediator? Volg dan onze erkende postacademische mediationopleiding. De postacademische beroepsopleiding tot legal mediator van het ADR Instituut is een brede opleiding, waarin u intensief en langdurig wordt geschoold in onderhandelen, mediation en partijbegeleiding. Inzicht in en het ontwikkelen van uw eigen stijl staan daarbij centraal.

De postacademische mediationopleiding tot legal mediator van het ADR is geaccrediteerd door de NOvA, de KNB en het MfN.

Mediation trainingen & masterclasses

Naast onze mediationopleiding, biedt het ADR Instituut ook een breed scala aan mediation trainingen en mediation masterclasses.

Het ADR Instituut is erkend door de NOvA, de KNB en het MfN. Onze mediationopleiding, de mediation masterclasses en mediation trainingen zijn volledig geaccrediteerd en worden met regelmaat geaudit door CEDEO. Het volledige aanbod van mediationopleidingen, -trainingen en masterclasses vindt u hier.

Heeft u behoefte aan een maatwerk mediationopleiding? Kijkt u dan ook eens op onze incompany pagina.

Mediationopleiding volgen?

De mediationopleiding, maar ook de mediation trainingen en mediation masterclasses van het ADR Instituut zijn gedegen en zorgvuldig opgebouwd. Wij combineren theorie en praktijk altijd met persoonlijke aandacht.

Wilt u een mediationopleiding bij ons volgen, maar weet u nog niet exact welke? Wij maken graag vrijblijvend met u kennis om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Vul onderstaand formulier in voor het maken van een vrijblijvende kennismakingsafspraak.

    Houd mij op de hoogte van actualiteiten en nieuws.