Meld u aan voor een van onze informatieavonden

Wij organiseren regelmatig gratis informatieavonden waar u zich voor kunt inschrijven. Tijdens deze bijeenkomsten kunt u kennismaken met de trainers en medewerkers van het ADR Instituut en krijgt u uitgebreide informatie mee over onze opleidingen. Aanmelden voor de informatiebijeenkomsten kan via het inschrijfformulier op deze pagina. U kunt daarbij aangeven op welke informatieavond u zich wilt inschrijven. Ook online!

Bekijk ook onze gratis Workshop Mediationvaardigheden > Klik hier

Regelmatig organiseert het ADR Instituut een informatieavond, zowel op locatie als online via zoom.
Vanaf 18.45u verwelkomen wij u met koffie en thee. Om 19.00 uur zal Maarten Bakker (mediator, trainer en directeur) de informatiebijeenkomst starten. Deze zal duren tot ongeveer 21.00 uur. Tijdens deze bijeenkomst kunt u kennismaken met de trainers en medewerkers van het ADR Instituut. U krijgt uitgebreide informatie over de beroepsopleiding tot ADR specialist/Mediator en ons verdere opleidingsaanbod met specialisaties.

> De online versie start om 19.00 uur en duurt tot circa 20.00 uur.

Adres informatieavond Amsterdam: Van der Valk Amsterdam-Amstel, Joan Muyskenweg 20, 1096 CJ Amsterdam
Adres informatieavond Eindhoven: Aristo, Vestdijk 30, 5611 CC Eindhoven

Via het inschrijfformulier kunt u zich aanmelden voor een specifieke datum. Uiteraard is het ook mogelijk om een vrijblijvend individueel kennismakingsgesprek aan te vragen, waarin wij nader in kunnen gaan op uw wensen en verwachtingen omtrent onze opleidingen.

Voor vragen en/of het maken van een afspraak zijn wij telefonisch bereikbaar via 020 247 5500 of per e-mail via info@adrinstituut.nl. Wij helpen u graag verder.