Meld u aan voor een van onze informatieavonden

Wij organiseren regelmatig gratis informatieavonden waar u zich voor kunt inschrijven. Tijdens deze bijeenkomsten kunt u kennismaken met de trainers en medewerkers van het ADR Instituut en krijgt u uitgebreide informatie mee over onze opleidingen. Aanmelden voor de informatiebijeenkomsten kan via het inschrijfformulier op deze pagina. U kunt daarbij aangeven op welke informatieavond u zich wilt inschrijven.

Regelmatig organiseert het ADR Instituut een informatie-avond. Vanaf 18.45u verwelkomen wij u met koffie en thee. Om 19.00 uur zal Maarten Bakker (mediator, trainer en directeur) de informatiebijeenkomst starten. Deze zal duren tot ongeveer 21.00 uur. Tijdens deze bijeenkomst kunt u kennismaken met de trainers en medewerkers van het ADR Instituut. U krijgt uitgebreide informatie over de beroepsopleiding tot ADR specialist/ Legal Mediator en ons verdere opleidingsaanbod met specialisaties.

Adres informatieavond Amsterdam: De Veranda, Amstelveenseweg 764, 1081 Amsterdam
Adres informatieavond Eindhoven: Igluu, Lichttoren 32 Eindhoven
Adres informatieavond Den Bosch: Willem Twee, Boschdijkstraat 10 Den Bosch
Adres informatieavond Breda: binnenkort bekend

Via het inschrijfformulier kunt u zich aanmelden voor een specifieke datum. Uiteraard is het ook mogelijk om een vrijblijvend individueel kennismakingsgesprek aan te vragen, waarin wij nader in kunnen gaan op uw wensen en verwachtingen omtrent onze opleidingen.

Voor vragen en/of het maken van een afspraak zijn wij telefonisch bereikbaar via 020 799 1252 of per e-mail via info@adrinstituut.nl. Wij helpen u graag verder.

Inschrijfformulier Informatie-avond

Persoonsinformatie

Voorletter(s) / Voornaam

Achternaam

Dhr.Mevr.

Email

Telefoonnummer

Bedrijfsinformatie

Functie

Organisatie

Extra informatie

Toelichting

Houd mij op de hoogte van actualiteiten en nieuws.