Stimulans ontwikkeling

Het ADR introduceert: ADR-STAP

Jarenlang heeft de overheid studeren gestimuleerd met belastingvoordelen en later met het STAP-budget. Nu het STAP-budget is gestopt, is er nog geen vervanging voor gekomen. Daarom introduceert het ADR Instituut: ADR-STAP

Bij het ADR Instituut geloven we dat ontwikkeling altijd gestimuleerd moet worden. Daarom stellen we een budget beschikbaar: €300 voor meerdaagse specialisatieopleidingen en €150 voor eendaagse opleidingen. Dit budget is beschikbaar voor alle mediators in Nederland en kan worden ingezet voor de hieronder genoemde specialisatietrainingen van het ADR Instituut.

Met dit budget kunnen mediators zich verder ontwikkelen in hun gewenste richting. U kunt het budget gebruiken door je in te schrijven voor een van de mogelijke opleidingen op onze agenda 2024-2025 door aan te melden in de week van dinsdag 1 oktober t/m maandag 7 oktober. Vermeld bij opmerkingen dat u gebruik wilt maken van ADR-STAP. Zet deze week alvast in de agenda!
Het is mogelijk om vóór deze week een optie te nemen op de opleiding van uw keuze. De inschrijving moet vervolgens binnen de genoemde week worden voltooid om aanspraak te maken op het budget.

We hanteren het principe ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’, dus vol is vol. Het budget is per persoon één keer inzetbaar, en deze actie is eenmalig, ter vervanging van de voordelen die normaal door onze overheid worden geboden.

ADR-STAP specialisatietrainingen

De onderstaande trainingen komen in aanmerking voor het ADR-STAP:

Arbeidsmediation
Normaal € 1.990,- | met ADR-STAP € 1.690,-

Business Mediation
Normaal € 1.125,- | met ADR-STAP € 825,-

Transformatieve Mediation
Normaal € 1.150,- | met ADR-STAP € 850,-

The Art of Reflection
Normaal € 750,- | met ADR-STAP € 600,-

Persoonlijke dilemma’s van de professional
Normaal € 740,- | met ADR-STAP € 590,-

Aanmelden

Meld u aan in het tijdvak van 1 t/m 7 oktober 2024 voor de specialisatietraining van uw keuze. Bij het vak ‘Uw toelichting’ noteert u ADR-STAP en wij nemen contact met u op of uw aanvraag toegekend kan worden.

Vragen?

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. Dat kan per mail, telefoon of via het contactformulier.
Wij bespreken de mogelijkheden graag met u.

Kom in contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op

Wij komen graag met u in contact en antwoorden zo snel mogelijk, in ieder geval binnen drie werkdagen.

020 247 55 00 info@adrinstituut.nl

"*" geeft vereiste velden aan