Mediationopleiding

Coronavirus en doorgang trainingen

Online workshop Mediationvaardigheden23 september 2020 (kosteloos)
Online informatieavond: 23 september 2020 (kosteloos)
Online masterclasses, workshops en colleges 2020


Het ADR Instituut volgt de richtlijnen van de overheid en het RIVM om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Uit veiligheid voor onze cursisten en docenten zijn daarom vanaf heden de volgende maatregelen van kracht.
We werken met kleine groepen en zullen extra maatregelen treffen door o.a. de stoelen verder uit elkaar te zetten. Desinfecterende zeep en reinigingsdoekjes zijn beschikbaar op onze locaties. Wij verzoeken cursisten die last hebben van ziekteverschijnselen niet te verschijnen op de training. Deze cursisten dienen contact met ons op te nemen om samen te zoeken naar een passende oplossing. Heeft u vragen omtrent data en eventuele nieuwe data, neem gerust contact met ons op.

Mediationopleiding & -trainingen, conflictvaardigheden, onderhandelen, masterclasses

Het ADR Instituut staat landelijk  bekend om haar postacademische mediationopleiding en kwalitatieve trainingen. Sinds 1996 zijn wij een toonaangevend opleidingsinstituut in legal mediation, Harvard Onderhandelen en ADR. Het ADR Instituut is hét toonaangevende opleidingsinstituut in (legal) mediation, Harvard Onderhandelen en Appropriate Dispute Resolution (ADR). Sinds 1996 hebben wij ons gespecialiseerd in het opleiden van (legal) mediators.

De opleidingen, trainingen en masterclasses van het ADR Instituut onderscheiden zich door een gedegen opbouw, waarin theorie en praktijk worden gecombineerd met persoonlijke aandacht. Naast het aanleren van mediationvaardigheden wordt ook veel aandacht besteed aan andere vormen van Appropriate Dispute Resolution. Deze brede visie op mediation en geschiloplossing brengt deelnemers op een enorme voorsprong in ontwikkeling en ervaring.

De trainers die aan het ADR Instituut zijn verbonden komen allemaal uit de mediationpraktijk. Zij hebben een academische achtergrond, zijn zeer ervaren en hebben up-to-date vakkennis. Het ADR Instituut is erkend door de NOvA, de KNB en het MfN. Onze opleidingen zijn volledige geaccrediteerd en worden met regelmaat geaudit door CEDEO.

Aanvraag studieadviesgesprek

Kwaliteit gegarandeerd

Persoonlijke aandacht

Het ADR Instituut besteedt veel aandacht aan de intake en samenstelling van de groepen. Daarnaast is er tijdens de opleidingen intensieve persoonlijke begeleiding.

Read more

Echte vakkennis

De trainers van het ADR Instituut hebben allemaal veel ervaring in de mediationpraktijk. Veel van hen zijn hoogleraar op hun vakgebied en/of werken in een internationale praktijk.

Read more

Ervaring sinds 1996

Het ADR Instituut leidt al sinds 1996 legal mediators op. Wij zijn dan ook gespecialiseerd in opleidingen en vaardigheidstrainingen voor professionals rondom conflicten.

Read more

Excellent

Het is onze missie om excellente legal mediators op te leiden, die theorie en vaardigheden combineren met hun eigen stijl. Daarom bieden wij veel specialisatietrainingen aan.

Read more

Meld u gratis aan voor onze informatieavond

ADR Instituut organiseert regelmatig een informatieavond. Meld u gratis aan voor een van deze avonden.

Actueel

Zakelijk mediator Melinda Warmelink over mediaten in coronatijd, maar ook over de opleiding, het vak en de toegevoegde waarde van mediation

By Maarten Bakker 16th juni 2020

Na een carrière in het bedrijfsleven startte Melinda haar eigen organisatieadviesbureau. In 2002 volgde zij de beroepsopleiding tot legal mediator, waarna zij in 2005 een eigen mediatonpraktijk opzette. Sinds 2016 richt zij zich met haar

Read more

Nieuwsbrief

Vragen? Bel ons!

Heeft u vragen? Wij staan u graag telefonisch te woord. 020 799 12 52

Opleiding Mediation
Met ervaring sinds 1996 specialiseren wij ons in het opleiden van mediators. Heeft u vragen over een van onze erkende opleidingen dan staan wij u met onze  up-to-date vakkennis en praktijkervaring graag te woord.

Referenties