Onderstaand de agenda van het ADR Instituut. Indien u interesse hebt in een opleiding, training, masterclass of andere bijeenkomst, dan kunt u voor meer informatie klikken op het agenda-item. Aldaar kunt u zich aanmelden middels het inschrijfformulier. Uiteraard zijn wij graag bereidt nog levende vragen te beantwoorden. Indien gewenst kan er een afspraak gemaakt worden. U kunt ons bereiken via onze contactgegevens onderaan de pagina.
Graag wijzen wij u ook op onze informatieavonden, waar u voor al uw vragen terecht kunt.

Harvard Onderhandelen Basis

Leren onderhandelen volgens de Harvard methode? Schrijf u dan snel in voor de basisopleiding Onderhandelen volgens de Harvard methode.

13 mrt

Amsterdam

2 dagen

Basis

Nederlands

“Buiten de juridische arena is veel terrein te winnen”

Referenties

294_1.istock-6112145221

De rechter als bemiddelaar

Wie naar de rechter stapt, wil zijn gelijk halen. Maar het komt ook voor dat mensen bereid zijn elkaar tegemoet te komen. De Rechtbank Amsterdam organiseert voor hen speciale zittingen, die gericht zijn op het vinden van een oplossing ("GOO"). Rechters merken dat daar steeds meer behoefte aan is. Het ADR Instituut is zeer nauw betrokken geweest bij deze ontwikkeling en heeft diverse rechters getraind in deze manier van zitting houden. Voor meer informatie klik op "lees verder" en download het volledige artikel.