Wordt geschoold in onderhandelen, mediation en partijbegeleiding.

Ga naar de opleiding

De masterclass emoties van het ADR Instituut geeft u inzicht in ingewikkelde emoties en vaardigheden om die emoties effectief in goede banen te leiden.

Ga naar de masterclass

Uw kennis van onderhandelen volgens de Harvard methode verdiepen? Schrijf u dan snel in voor de verdiepingstraining van het ADR Instituut.

Ga naar de training

In deze specialisatie leert u meer over de specifieke vaardigheden van de arbeidsmediator.

Ga naar de opleiding

Ervaren mediators weten dat het verleidelijk kan zijn om tijdens een mediation te gaan sturen. Deze basistraining leert u daarvan weg te blijven.

Ga naar de training

Wilt u ook effectiever leren onderhandelen? Volg dan de basistraining Onderhandelen volgens de Harvard methode van het ADR Instituut.

Ga naar de training

Agenda

Onderstaand de agenda van het ADR Instituut. Indien u interesse hebt in een opleiding, training, masterclass of andere bijeenkomst, dan kunt u voor meer informatie klikken op het agenda-item. Aldaar kunt u zich aanmelden middels het inschrijfformulier. Uiteraard zijn wij graag bereid nog levende vragen te beantwoorden.

Indien gewenst kan er een afspraak gemaakt worden. U kunt ons bereiken via onze contactpagina.

Vragen? Bel ons!

Heeft u vragen? Wij staan u graag telefonisch te woord. 020 799 12 52

Opleiding Mediation
Met ervaring sinds 1996 specialiseren wij ons in het opleiden van mediators. Heeft u vragen over een van onze erkende opleidingen dan staan wij u met onze  up-to-date vakkennis en praktijkervaring graag te woord.
Bel 020 799 12 52